Tuesday, September 16

Spa

Hari Malaysia hari test drive Spa di Putra Heights

Dah lama nak pergi spa...katanya kalau mengurut di 'spa' ala urut gelai ngemalai so tu yang tak pernah pergi...yelahkan...buat apa pergi kalau setakat cicah2 kita je

Selalu panggil Kak Mimi si tukang urut/bidan beranak...tapi Kak mimi pulak dah kahwin...lupa agaknya semua pelanggan urut dapat laki hensem...hahahahaha. Kalau dia baca ni harus ku kena penggal

So entah kenapa dan bagaimana

Pergila set date di ManjaSuri Spa...dekat je dengan rumah so no excuses jem atau sewaktu dengannya

Masuk2 je...eh eh boleh tahan...

Well maintain and very cozy...i likeeee


Lupa pulak nak bagitau...this Spa is for WOMEN ONLY...
WANITA SAHAJA...

Jadi lelaki2 budiman di sana kena cari spa lain la kalau nak mengendurkan urat2 yang dah tegang


Siap ada lagu2 ala-ala Bali that actually trying to soothe you...pergi spa kan, kena relax la

I did the SAUNA and Massage Full Body...price is about RM100

SAUNA 30 min kalau tahan, siap ada rempah ratus sekali

URUT dalam 40 min to 60 min mengikut ketahanan badan dilenjan oleh tukang urut

Sakit tak?

Ok seriously memang sakit...dah la urat dok tegang kan, memang le sakit...tapi lama-lama memang best la..bukan urut ngelai ngemalai ya...ini urut kaw-kaw punya...

Recommended pada sesiapa yang nak mengendurkan urat2 yang tegang dan merelakskan jiwa yang kacau...


Ikhlas
Ibu Muhsina

3 comments:

  1. Best bang bull

    Kalau belanja sang isteri tercinta lagi best

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete